nlc.hu
Sztárok

Szakított Pintácsi Viki

Véget ért a szerelem: szakított Pintácsi Viki és Závodi Attila

Közel két év után elváltak útjai Pintácsi Vikinek és Závodi Attilának.

Bár nagy volt a szerelem, mégis pont került Pintácsi Viki és Závodi Attila kapcsolatának végére. A páros – bár már együtt is élt – úgy döntött, külön utakon folytatják. Az énekesnő nem tört össze, a körülményekhez képest is igyekszik jól érezni magát a bőrében.

pintácsi viki

Pintácsi Viki (Fotó: Sláger TV)

„Nemrég írt egy hölgy, hogy megkérdezze, minek köszönhetem, hogy ilyen jól festek a legutóbb feltöltött fotóimon. Elárultam neki, hogy dolgozom magamon testileg-lelkileg-szellemileg, mellesleg pedig szingli vagyok. Egyből rávágta, hogy sejtette, szerinte azok a hölgyek festenek ennyire jól, mint én most, akik szinglik. Én azonban hiszek abban, hogy egy másik féllel harmóniában is lehet kiegyensúlyozott valaki” – mondta Pintácsi Viki, aki bár most nem keresi az igazit, pontosan tudja, hogy milyen férfi számára az ideális.

„Egyáltalán nem ragaszkodom ahhoz, hogy a párom is zenész legyen. Persze, ez egy remek kapocs tud lenni, de ez nem fő szempont. Számomra fontos a kémia, hogy meglegyen a kapcsolódás testi-lelki értelemben. Én különösen duális vagyok, megjelennek bennem a szélsőségek, méghozzá nagyon erősen. Egyszerre tudok egy otthonteremtő, gyöngéd, befogadó nő lenni és emellett egy nagyon határozott, céltudatos, extrovertált, impulzív személyiség is. Ezt el kell tudni „viselni”, nagyon karakán pasi kell mellém, akinek ez a két pólus és annak váltakozása nem probléma” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Pintácsi Viki.

Závodi Attila Instagram-oldalából pedig kiderül, hogy azóta ismét rátalált a szerelem:

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top