Sztárok

Pintácsi Viki megmutatta párjával közös otthonát: „Szuperül működünk együtt”

Tökéletes harmóniában telnek Pintácsi Vikiék napjai. Az énekesnő 8 hónapja költözött össze párjával, akivel gyerekei is hamar megtalálták a közös hangot.

Most először mutatta meg párjával, Závodi Attilával közös otthonát Pintácsi Viki a nagy nyilvánosság előtt. A páros nyolc hónapja vette birtokba új lakását, ahol nemcsak ők laknak együtt, de Viki gyermekei is. „Mostanra sikerült belaknunk az első, közös otthonunkat. Igyekeztünk benne kialakítani egy kis munkaállomást, és a sportolásnak is helyet biztosítani. Gyakran előfordul, hogy Ati a futópadon edz, én pedig a taposógépen, közben pedig megnézünk egy filmet” – árulta el a Drága családomban Pintácsi Viki, aki párja gyermekeivel is egy hullámhosszon van.

Fotó: Drága családom

Attila nagyobbik gyermekével, Viktorral gyakran zenél együtt az egész család. „Szerencsés vagyok, hiszen Attila személyében olyan társam van, akivel mindenben számíthatunk egymásra. Figyelmes, törődő, a háztartásba is gyakran besegít, kérnem sem kell. Gyakran van, hogy egész nap dolgozom, és mire hazajövök, Attila a gyerekekkel közösen összepakolt, rendezett lakásba vár haza. Szuperül működünk együtt” – mondta Pintácsi Viki, akinek szavait hallva Tina álla leesett.

Megnézem
Összes kép (4)

„Mondanám, hogy nem irigylem Vikit, amiért a párjára a háztartásbeli munkák kapcsán is számíthat. Emilio szerintem azt se tudja, hogy kell bekapcsolni a porszívót, de lehet, még azzal sincs tisztában, hogy egyáltalán van porszívónk. Sajnos őt nem lehet ilyen háztartási munkákra rávenni. Lehet, hogy valamit nagyon elszúrtam, mert nálunk ez nem így működik” – mondta a Sláger TV-n 20:55-től látható epizód kapcsán Tina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top