Sztárok

Súlyos pánikrohamok gyötrik a neotonos Pál Évát

A Neoton egykori énekesnőjét hosszú évek óta gyötrik pánikrohamok. Betegsége most abban is akadályozza, hogy Kanadába utazzon a Volt egyszer egy Neoton Família koncertturnéra.

Bár Pál Éva élete rendeződni látszik, és adósságai nagy részétől is sikerült megszabadulnia, a Neoton Família egykori énekese továbbra is pánikbeteg. A rohamok férje, Jakab György 1996-os halála után jelentkeztek nála, és azóta sem szűntek meg.

„Álmomban éles fény közelített felém, mint egy reflektor a színpadon. Ahogy haladt felém a fény, fulladni kezdtem, azt gondoltam, ez a halál. Amikor felébredtem, az egész testem lángolt és zsibogott, jó ideig fel sem eszméltem, nem tudtam eldönteni, hogy pánikrohamom van, vagy tényleg elérkezett a halál” – mesélte a Blikknek az énekesnő, aki hosszú kihagyás után, tavaly tért vissza az énekesi pályára: régi Neoton slágereket ad elő. Éppen Kanadába készült a Volt egyszer egy Neoton Família koncertturnéra, de orvosai a pánikroham után megtiltották neki, hogy utazzon. Mivel a koncert előtti napon száll le a gép, nem lenne elegendő ideje az átállásra vagy a gyógyszer elcsúsztatására. Márpedig Évának az antidepresszánsok segítenek abban, hogy ne törjenek rá a rohamok.

Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

„Nem tagadom, nehezen éltem meg, hogy nem utazhatok, kicsit bánt, de tudomásul vettem, és annak nagyon örülök, hogy Fábián Éva be tud helyettem ugrani, így Gyula sem esik el a fellépéstől. Torontóban, Montreálban és Vancouverben is meg tudják csinálni az egyórás bulit” – mondja Pál Éva, aki itthonról drukkol zenésztársainak, és már a májusi nagyszabású koncertjére készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top