Sztárok

Hozzá hasonlították Gombos Krisztiánt: még a Barátok közt színésze sem gondolta, de van benne valami

Évek óta látjuk hétköznap esténként a Barátok köztben, mégsem jutott eszünkbe ez a hasonlóság, és még Gombos Krisztián is meglepődött.

Van valami káprázatos abban, amikor két ember hasonlít egymásra, pláne, amikor nem is rokonok. Lebilincselő az egymás mellé tett képeiket nézegetni, talán éppen ezért is olyan népszerűek a Melyik hírességre hasonlítasz?-típusú appok. A Barátok közt színészeit nap mint nap látjuk a tévében, de például a Szilágyi Oszkárt alakító Gombos Krisztiánról nem is gondoltuk, hogy éppen a kanadai énekessel állítják párhuzamba. 

Gombos Krisztián évek óta alakítja Szilágyi Osztárt a Barátok köztben (Fotó: RTL Klub)

„Fura ez a dolog, mert régebben például folyamatosan Zac Efronhoz hasonlítottak, eszembe nem jutott volna, hogy Justin Bieberrel esetleg vannak közös vonásaink. Most sem az én fejemből pattant ki ez a dolog, hanem a sorozat vicces kedvű sajtósai látták meg bennem a kanadai botrányhőst” – mondta az nlc.-nek nevetve a színész.

„Egyébként azon túl, hogy meglepett a párhuzam, a képek alapján tényleg elképesztő a hasonlóság egy-két képen. Szerencsére manapság inkább magam miatt ismernek fel, vagy jönnek oda az utcán hozzám egyre többen.”

Szerinted hasonlít a Barátok közt sztárja Justin Bieberhez? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top