nlc.hu
Sztárok

A Barátok közt forgatásán szerettek egymásba

Gombos Krisztián már az első pillanattól tudja, hogy Turckenbrod Fanni lesz a felesége

A Barátok közt a fiataloknak nemcsak sikert és népszerűséget hozott, hanem szerelmet is. Fanni és Gombi a forgatási szünetekben kerültek közel egymáshoz, ma már a közös jövőt tervezgetik.

Közel két éve ismeri egymást a Barátok közt két színésze, és bár Gombos Krisztiánnak már az első forgatási napon megtetszett Truckenbrod Fanni, még jó ideig csak munkakapcsolatuk volt. Igaz, Gombi állítása szerint ő mindent megtett, hogy Fanni figyelmét felkeltse, de nem akart neki udvarolni addig, ameddig a lánynak még volt valakije. 

„Másfél évvel ezelőtt csatlakoztam a sorozathoz, Gombi az elsők között volt, akit megismertem. Az első jelenetemet is vele vettük fel, azonnal megvolt köztünk a kémia – meséli Fanni a Story magazinnak adott interjúban. – Elkezdtünk ismerkedni, és nyilvánvaló volt, hogy tetszünk egymásnak. De ekkor nekem épp kibontakozóban volt egy kapcsolatom, így érthetően egyikünk sem lépett. Majd jött a nyári leállás, ami alatt szerelembe estem, így amikor legközelebb találkoztunk Gombival, már nem tudott mit tenni. Viszont barátok lettünk, igazi cinkostársak!”

Megnézem
Összes kép (3)

Párja is jól emlékszik erre az időszakra. „Ekkor még ha magamnak nem is ismertem be, én már szerelmes voltam Fanniba – mondja a huszonöt éves színész. – Én azelőtt még soha, egy lányt sem szerettem így, szóval az érzés új volt és megfoghatatlan.”

Gombos Krisztián Truckenbrod Fanni a Barátok közt forgatásán szerettek egymásba

Ma a Reggeliben is meséltek a kapcsolatukról

Mégsem mert lépni, bár udvarolt a lánynak, kedvenc ételeit vitte neki és kis üzeneteket hagyott az öltözőjében, de végül Fanni tette meg a kezdő lépést. Noha ő attól félt, hogy a nőcsábász hírében álló színésznek éppen más tetszik. A többi már történelem, ahogy mondani szokták.

„Vicces, mert amikor a stábtagok és színész kollégák megtudták, hogy összejöttünk, kivétel nélkül azt a reakciót kaptuk tőlük, hogy »Na végre!«” – mesélték nevetve, és a mai Reggeliben is elismételték, Gombi már az első napon közölte Fannival, hogy elveszi feleségül és ezt komolyan is gondolja, a leánykérésre azonban még nem került sor.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top