Sztárok

Cooky elárulta, miért tolódott hétvégére a rádiózás

Cooky hétköznapi műsora hétvégére került – most kiderült, miért.

Cooky minden hétköznap délután 5-től szórakoztatta a hallgatókat 3 órán keresztül, egy ideje azonban csak hétvégén hallgathatjuk a műsorát. Ennek okáról egészen eddig nem beszélt, most azonban a Kiskegyednek adott interjúban több kérdésre is választ kapunk. Mint kiderült, készül egy újabb pilótavizsgára, ezért gyakorlatilag folyamatosan tanul, ami miatt már nincs annyi ideje a rádiózásra.

„Már tíz éve megszereztem ugyan a kereskedelmi pilóta engedélyemet, de most éreztem azt, hogy itt az idő, hogy ez legyen a fő hivatásom. Már sokan támadnak, hogy mit akarok én 50 évesen, miért nem korábban vágtam bele ebbe a szakmába. Kevesen tudják, de én nem most kezdem a repülést. Üzenem a rosszindulatú beszólogatóknak, hogy 1327 felszállás és leszállás van mögöttem, minden engedélyem megvan, már letettem valamit ezen a pályán is az asztalra, és most két légitársasággal folyik a tárgyalás. Egy pilótának azonban mindig tanulnia kell, éppen most frissítem a tudásomat szimulátor gyakorlatra is járok, mielőtt újra élesben fogok gépet vezetni. Hétköznap reggel kicsit játszom a fiaimmal, aztán bezárkózom az itthoni kis irodámba, ahonnan este 6-ig csak enni járok ki. Nagyon készülök a pilóta felvételire, az elkövetkezendő két hónapomat erre szántam rá. Már két repülőtársasággal is folyik a tárgyalás, remélem, hamarosan aláírhatom a szerződést” – mesélte a lapnak Cooky, aki azt is elárulta, hogy a családi életük nagyon szuper, de megállnak két gyereknél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top