Sztárok

Ezért kell egy olyan férj, mint Pierce Brosnan

Mármint nem ő, csak aki hasonlóan gondol a feleségére.

Néha megfordul a nők fejében, hogy a férjük talán nem ezt akarta, talán erre „szerződött”, amikor feleségük vett minket. Az a huszonéves lány, aki egykor sörözni járt vele, meg moziba, ma már a szabadidejében vacsorát főz, és csak hetente egyszer-kétszer randizik vele, ha egyáltalán.

Az a lány, akit ő megismert, feleségül kért, ma már egy aggódó édesanya, aki néha sírni tudna a fáradtságtól, néha pedig maga elé meredve mereng a gyerek jövőjén. Ma már csak ritkán jut el fodrászhoz, maga festi a haját, és már nem magas sarkú cipőben illegeti magát, hanem edzőcipőben és farmerben futkos.

De az a legrosszabb, hogy azon szorong, vajon ő mikor veszi észre, hogy az imádott felesége már nem az, aki valaha volt. Hogy felnőtt, őszül itt-ott, sokszor fáradt, és nagyobb darab, mint anno.

És hogy jön ide Pierce Brosnan? Hát úgy, hogy ő még mindig tudja szeretni a feleségét, aki szintén nem ugyanaz már, öregedett és hízott is.

„Úgy szeretem a feleségemet, ahogy van. Ha még egyszer ennyit hízik, akkor kétszer ekkorán fogom imádni! Olyan erő van benne, ami nélkül soha nem lennék képes élni. Amikor Keely rám néz, teljesen elgyengülök”

– válaszolta Pierce Brosnan, amikor megkérdezték tőle, miért szereti még a feleségét.

A teljes cikket elolvashatod a a Bouvet.cafeblog.hu blogon.

(Kiemelt kép: MTI / EPA / Jacek Turczyk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top