Sztárok

Tahi Tóth László özvegyének megrázó vallomása: így élték meg, hogy nem született gyerekük

Kárászy Szilviának csak most sikerült elengednie két éve elhunyt férjét. A zongoraművész először beszélt arról, hogyan élték meg, hogy nem született gyerekük.

Kárászy Szilvia a BEST magazinnak adott interjúban elárulta, mostanra múltak el belőle azok a fájdalmas, visszatérő képek, amelyeket a férje utolsó időszakának szenvedéseiből őrzött. „Amikor mind a ketten tudtuk, nincs több operáció, nincs gyógyulás, csak idő kérdése, mikor lesz vége, bennem már akkor elindult egy gyászfolyamat, és a maradék közös életünk minden pillanatának intenzív megélése” – vallotta be Tahi Tóth László özvegye, aki 25 évet élt együtt a két éve elhunyt Kossuth-díjas színésszel.

Kárászy Szilvia és Tahi Tóth László az RTL Klub Reggeli című műsorában 2011-ben – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A nepáli utazással gyógyuló zongoraművész most először beszélt arról, hogyan élték meg, hogy nem született gyerekük. „Mindent megtettem azért, hogy gyerekünk legyen. Elhatároztuk, ha a sors ad gyereket, szeretettel, örömmel várjuk, de mesterséges úton nem szeretnénk. Szomorúak viszont sosem voltunk emiatt. (…) Mi úgy éltünk, hogy néha ő volt az én gyerekem, néha én voltam az ő lánya, voltunk egymás szerelmei és legjobb barátai. Ha gyermekünk lett volna, Laci biztosan elveszítette volna ezt a teljességes státuszát. Ki tudja, lehet, hogy a házasságunk rovására ment volna” – mondta el Kárászy Szilvia, akiben most indult el egy alkotói, megújulási folyamat: „Azt hiszem, az életem újraalkotásának érkezett el az ideje. Laci annak örülne, ha azt látná, hogy újra alkotok, és boldog vagyok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top