Sztárok

Aradi Balázs és Kardos Eszter szakértővel készültek fel a jelenetre, nehogy bajuk legyen

A Barátok közt-rajongóknak talán nem meglepő fordulat, hogy Vanda és Balázs találkozója eldurvult, és elcsattant egy hatalmas pofon.

A Barátok közt jelenetét így vették fel: Aradi Balázs „ütése” után Kardos Eszter egy szőnyegre esik (Fotó: Barátok közt)

A Balázst és Vandát alakító színészek, Aradi Balázs és Kardos Eszter egy-két kulisszatitkot árultak el az nlc-nek a jelent forgatásáról. 

„Az ilyen jellegű jelenetek mindig sokkal több koncentrációt igényelnek, hiszen borzasztóan kell ügyelnünk a partnerre. Profi kaszkadőr felügyeli és instruálja a mozdulatsorokat, lépésről lépésre. Többször is elpróbáltuk a dulakodás minden mozzanatát, hiszen felvételkor már nem adódhat hiba a részünkről. A videó végén látszik is, mennyire örülök, hogy sikerült, és hogy Eszternek sem esett baja, akivel a való életben természetesen nagyon kedveljük egymást” – mondta Balázs, aki a való életben nem tudná ennyire elveszíteni a fejét. 

„Bár a jelenetben Eszter véletlenül kapja a pofont, a civil életben sem emelnék soha kezet nőre, és maximálisan elítélek minden ilyen jellegű cselekedetet.”

Kardos Eszter kifejezetten szereti azokat a forgatási napokat, amikor van valami kihívás.A színésznőt kisminkelték a jelenthez, és a szakértőre bízta magát, hogyan kerülje el a valódi sérülést. 

Megnézem
Összes kép (2)

„Ha egy-egy izgalmasabb akciójelenetre kerül sor, akkor én ezeket mindig nagyon várom, sőt, ha lehet, nem is kérek kaszkadőrt. Ennél a jelenetnél is kaptam volna, de úgy döntöttünk, megpróbálom én megcsinálni. Persze csak azután, hogy a kaszkadőr szakértőnk minden mozdulatra felkészített. Annak ellenére, hogy ez egy veszekedős, komoly jelenet, a forgatás közben rengeteget nevettünk azon, hogy mennyit ügyetlenkedtünk, mire végre megszületett a végeredmény” – nevetett Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top