Sztárok

Magyar tetoválót választott Orlando Bloom, ő Bercsenyi Balázs

Orlando Bloom közös képen mosolyog Bercsényi Balázzsal, az ismert magyar tetoválóművésszel, és erre roppant büszke a színész.

Közösségi oldalán dicsekedett el Orlando Bloom Bercsényi Balázzsal közös képével, na meg az új tetoválásával. A magyar tetoválóművész kifinomult munkáját sokan egyből felismerték. 

Orlando Bloom a magyar tetoválóművésszel, Bercsényi Balázzsal (Fotó: Instagram)

A brit színész a fia, Flynn születési dátumát varratta magára, legalábbis a rajongói többsége erre tippelt, igaz, akadt, aki szerint a számok valójában azt jelentik: I Love You Katy Perry.

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Bercsényi Balázs neve jól cseng külföldön is, a magyar tetoválóművész készítette Lewis Hamilton tetoválását, Winnie Harlow is a vendégei között volt. De nem csak a külföldiek rajonganak érte:  például Fluor Tomi is varratot tetoválást Balázzsal.

A magyar tetoválóművész annak idején mosogatóként kezdett el dolgozni külföldön, és érdekes életutat járt már be eddig is. Tavaly Valentin-napon mutatta be a hetven embert összekötő „motion tattoo” projektjét, amelyről olyan külföldi oldalak cikkeztek, mint a Bored Panda vagy a BuzzFeed. A projekt lényege azt volt, hogy hetven olyan magyar ember bőrére varrt fel egy-egy tetoválást, amely egyben egy történetet mesél el, így ez örökre összeköti az alanyokat, akik korábban nem ismerték egymást. 

Íme Bercsényi Balázs híressé vált tetoválásainak egyike: 

View this post on Instagram

a life of a rose 🌹 #thisweekoninstagram

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top