nlc.hu
Sztárok
Gyönyörű hölggyé cseperedett Varga Iza lánya: „Nagyon megvisel a kamaszkor”

Gyönyörű hölggyé cseperedett Varga Iza lánya: „Nagyon megvisel a kamaszkor”

Varga Iza sok közös programot szervez a lányaival, akik kiegészítik egymást, csak úgy, mint a színésznő és férje.

Varga Iza kisebbik lánya holnap tölti be a 13-at, a nagyobbik pedig már nagykorú. Sára és Anna tűz és víz, éppen ezért nagyon jól kiegészítik egymást. A kisebbik tűzrőlpattant, csakúgy, mint az édesanyja, az idősebb pedig nyugodt, megfontolt, akárcsak az apukája. A színésznő azt mondja, így megvan az egyensúly az életükben. 

„A férjemmel tökéletesen kiegészítjük egymást: míg én pörgök és hirtelen vagyok, ő lassú és megfontolt. Ez a kettősség a gyerekeinkben is megvan. Sári inkább rám hasonlít, Anna az édesapjára. Mi a kislányommal gyorsan futó patak vagyunk, ők pedig egy békésen hömpölygő folyó. Anna a lázadásai ellenére alapvetően békés lelkű és nyugodt, nehéz kihozni a sodrából, mindenre rendíthetetlen optimizmussal tekint” – mesélte a Story magazinnak Varga Iza, aki a kamaszkor nehézségeiről is beszélt.

„A kamaszkora sok félelemmel és aggodalommal tölt el, mégis örülök annak, hogy a lázadásában megláthatom a saját erejét, és azt, hogy mennyire frissen gondolkodik a világról.”

A Story magazinban még több szuper képet találsz Varga Izáról és nagyobbik lányáról, Annáról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top