Sztárok

Különleges helyen Valentin-napozik Bódi Margó és Guszti

Bódi Guszti luxuskirándulással lepte meg feleségét a thaiföldi nyaralásuk alatt.

Bódi Guszti és neje, Margó még mindig a festői szépségű Thaiföldön töltik téli pihenésüket. A 45. házassági évfordulóját ünneplő pár néhány napja még a koronavírus miatt aggódottValentin-nap alkalmából azonban ők is a szerelmüket ünneplik.

Bódi Guszti nagyon kitett magáért, egy magánszigetre viszi feleségét, ahol kettesben tudnak lenni. A szerelmesek fiatalon nem voltak ennyire szerencsések.

„Annyira szegények voltunk, hogy a lányszöktetés után még egy üveg italra sem futotta, hogy koccintsunk a frigyre. Akkor megfogadtam, hogy ha felviszi Isten a dolgomat, mindig megadom a módját a Valentin- napnak” – mondta Bódi Guszti a Borsnak. A zenész a luxuskirándulásról is elárult néhány titkot:

Bódi Margó és Guszti (Fotó: Youtube)

„Reggel kihajózunk a kis szigetre. Körbejárjuk, megkóstolunk minden helyi finomságot és strandolunk egy jót nyugodtan, ott, ahol csak kettesben vagyunk. Estére már szeretnék visszaérni, ugyanis van egy csodálatos étterem a szárazföldön, ahova szeretném Margót elvinni, majd nyugalomban eltölteni az éjszakát” – meséli. Bódi Guszti királynőként bánik feleségével, cserébe annyit kér tőle, hogy a házasságuk tartsa tiszteletben a hagyományos roma tradíciókat. Éppen ezért, Margó nem meztelenkedik se férje, se fiai előtt, általában hosszú szoknyát hord, és nem vesz fel mélyen dekoltált ruhát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top