Harry herceg és Meghan hercegné újabb sokkoló bejelentést tett

nlc | 2020. Február 14.
A brit királyi családtól függetlenedő hercegi pár újabb drámai bejelentéssel sokkolta a világot.

Amióta Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy Kanadába költöznek, és saját lábukra szeretnének állni, érezhetően nagyon megkönnyebbültek: hol Jennifer Lopezzel ebédelnek közösen, hol pedig Meghan Markle közelgő valóságshow-szereplésének ügyeit intézik. 

Eközben azonban ismét alaposan felkavarták az állóvizet, amikor – a Blikk értesülései szerint – bejelentették, hogy azonnali hatállyal felmondtak több mint egy tucatnyi alkalmazottjuknak, köztük a leghűségesebb beosztottjaiknak, akik korábbi angliai rezidenciájukon, a Frogmoore Cottage-ban lesték a kívánságaikat. 

A lap szerint a hercegi pár összesen tizenöt embert bocsátott el, emellett bezárták a Buckingham-palotában működő irodájukat is, ami arra utalhat, hogy a közeli jövőben biztosan nem terveznek visszatérni Nagy-Britanniába. 

Harry herceg és Meghan hercegné láthatóan egyre jobban érzi magát „szabadon” (Fotó: Getty Images)

A királyi udvar egyik bennfentese az egyik brit bulvárlapnak név nélkül nyilatkozva elárulta, hogy a hercegi pár arról azért gondoskodott, hogy akit csak lehet, új munkakörben foglalkoztassanak, de sajnos még így is lesz olyan, akitől meg kell válniuk. 

Exit mobile version