Sztárok

Kajdi Csaba: „Soha nem vágytam arra, hogy minden sarkon megismerjenek”

Kajdi Csaba nem gondolkodott sokat, hogy elvállalja-e a műsort.

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy kik alkotják majd a TV2 maszkos műsorának, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpadának sztárcsapatait. Ma az is biztossá vált, hogy Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee, valamint Judy, Majka és Hajós András lesznek egy csapatban. Kajdi Csaba, azaz Cyla még ismeretlen lehet néhány nézőnek, hiszen eddig leginkább a közösségi oldalán szórakoztatta a követőket, most azonban kilép a reflektorfénybe.

Elárulta nekünk, nem sokat vacillált, hogy részt vegyen-e a produkcióban. „A műsor és a tematika egyből megtetszett, de azon sokat gondolkodtam, hogy akarok-e országos ismertséget. Aztán rájöttem, hogy miért ne?! Elmúltam 40, ki akarom próbálni magam. Érdekelt, hogy milyen profi tévés szakemberekkel együtt dolgozni. Majka 15, Ancsi (Ábel Anita – a szerk.) 20 éve van a szakmában. Én egy éve majomkodok az Instagramon, és úgy látszik, ennyi elég volt ahhoz, hogy erre felkérjenek, talán látnak bennem valamit. Úgy voltam vele, hogy miért ne próbáljam ki magam? Arra mondjuk nem vágytam soha, hogy minden sarkon megismerjenek, de tudomásul kell venni, hogy ez a szereplés ezzel jár” – mesélte az nlc.-nek Kajdi Csaba, aki röviden jellemezte, hogy szerinte milyen produkciót nyújt majd a csapatában.

Kajdi Csaba a Nicsak Ki Vagyok? sajtótájékoztatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Szerintem halál jó vagyok”

Cyla többször beszélt már különböző celebekről a közösségi oldalán, és nem mindenkinek jött be, amit mondott. Azt mondja, ha valaki ezeket magára veszi és megsértődik, akkor az még nem tudja, milyen ez a szakma. „Múlt hétvégén együtt vacsoráztam Vajna Timivel, és egyébként rajta is sokat nevetek, élcelődöm, de minden rosszindulat nélkül, és ez pusztán ugyanaz az önirónia, amitől magamat sem kímélem. Szerintem meg kellene tanulnunk saját magunkon nevetni és elfogadni magunkat és másokat! Nem gondolnám, hogy helye van a sértődésnek olyan embereknél, akik színpadon és kamerák előtt szerepelnek” – részletezte a modellügynök. Szerinte jól fogadják majd a nézők a műsort, bár még nem tudják, mire számíthatnak.

Kajdi Csaba a Nicsak Ki Vagyok? sajtótájékoztatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„A néző szerintem nem tud felkészülni arra, amit kap, ez a mi feladatunk. Az a dolgunk, hogy szórakoztassunk. Magunkat és a nézőket egyaránt, ez a műsor erről szól. Az a lényeg, hogy mindenki kapjon egy olyan élményt, amiért majd következő vasárnap is leülne a tévé elé.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top