nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba fogyása

Iszonyúan lefogyott Kajdi Csaba

Életmódváltásba kezdett a Nicsak, ki vagyok? sztárnyomozója. Már nagyon látványos az eredmény.

Rengeteget fogyott Kajdi Csaba. A Visage modellügynökség tulajdonosa, a népszerű influenszer rendszeresen tette öngúny tárgyává saját testét, amit csak sertésjelmezként aposztrofált. Ez a jelző azonban már a múlté, hiszen már 10 kilót ledobott – írja a Ripost.

Kajdi Csaba egykor:

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba a fogyás előtt – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Kajdi Csaba a közösségi oldalán egy élő videóban részletesen beszámolt arról, milyen életmódváltás kezdett azért, hogy búcsút mondjon a pluszkilóknak. 

… és most:

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba új külseje – Forrás: @csaba_kajdi / Instagram – videó

Nekiálltam az életmódváltásnak. (…) Belenézel a tükörbe január felé, és meglátod magad. Próbálsz pózolni, még mindig ekkora takarmánytök az arc. (…) Már többször nekiálltam, hogy most lefogyunk. (…) Arra gondoltam, mi lenne, ha egy frankó életmódváltásba csapnánk bele. Motiválna mégis a tetszeni vágyás. (…) Az a lényeg, hogy a tütükét el kell hagyni az életmódváltáshoz” – árulta el a Nicsak, ki vagyok? sztárnyomozója, aki eddig már 10 kilót ledobott azzal, hogy szakított a cukorral és az alkohollal, valamint elkezdett étrendkiegészítő termékeket használni.

Olvass még Kajdi Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top