Sztárok

Kajdi Csaba Tillának: „Hogy nem rúgok rád kettőt, azért adjál hálát a Guadalupei Szűzanyának”

Valahogy a Nicsak, ki vagyok? műsor átment egy sztár adok-kapokba, és még a Kajdi Csaba-Tilla szópárbaj volt a legvisszafogottabb.

A Nicsak, ki vagyok? harmadik adásában sem maradtak el a már megszokott beszólások, csipkelődések, ennek egyik felvonása volt, amikor Kajdi Csaba, vagyis Cyla régi farsangi történetbe kezdett. A Popcorn előadásáról eszébe jutott (valamiért?), amikor ő Madonnának öltözött be, és bár a jelmeze remekül sikerült, mégsem ő nyert. Tilla egy ponton megszakította a nosztalgiázást és rákérdezett: „Akkor még vékonyabb voltál, vagy hogy kell elképzelni?”

Kajdi Csaba (Cyla) a Nicsak, ki vagyok? egyik csapatkapitánya

Kajdi Csaba (Cyla) a Nicsak, ki vagyok? egyik csapatkapitánya

A válaszra nem kellett sokat várni: 

„Hogy nem rúgok rád kettőt, azért adjál hálát a Guadalupei Szűzanyának, hát ez nem igaz…!”

Bár ezt a szófordulatot Cyla rendszeresen használja a videóiban és most is mosolyogva mondta, látszott rajta, hogy ezzel azért Tilla az elevenébe találtak. 

„Fogyókúrázom!” – tette még hozzá, és mint kiderült, Tomán Szabinától kért segítséget, hogy leadja a felesleges kilókat. Mint korábban mondta az nlc-nek, ő erre felkészült. 

„Ez pusztán ugyanaz az önirónia, amitől magamat sem kímélem. Szerintem meg kellene tanulnunk saját magunkon nevetni, és elfogadni magunkat és másokat! Nem gondolnám, hogy helye van a sértődésnek olyan embereknél, akik színpadon és kamerák előtt szerepelnek” 

Itt vissza tudod nézni Kajdi és Tilla fenti párbeszédét is: 

A Nicsak, ki vagyok? csapattagjai ilyen csipkelődésre készültek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top