Sztárok

Veréb Tamás és Klajkó Szandra titokban összeházasodtak

Csodálatos vidéki esküvőt rendezett Veréb Tamás és Klajkó Szandra, akik immár hivatalosan férj és feleség. Íme néhány részlet a titkos esküvőről.

2020 egyik legjobban várt esküvőjének mondták, Veréb Tamás és Klajkó Szandra azonban úgy döntött, amennyire csak lehet, megtartják maguknak a nagy napot, és a hétvégén titokban mondták ki a boldogító igent

Story Gála 2019

Veréb Tamás és párja, Szandi a 2019-es Story-gálán (Fotó: Vadnai Szabolcs)

A menyasszony pánt nélküli, letisztult fehér ruhát viselt, és ahogyan tőle megszokhattuk, az egész megjelenésében volt valami hercegnős. Az énekes pedig a háromrészes öltönyéhez csokornyakkendőt kötött, és a hercegnős hangulathoz illett maga a torta is.

Az esküvőre egy nappal a szerelmesek napja, Valentin-nap után, február 15-én került sor, mégpedig egy meseszép vidéki helyen, ahová a pár lovaskocsival érkezett. A Pest megyei Udvarház alkalmas helyszín volt arra, hogy a pár titokban tartsa a nagy napot, és felhőtlenül mulassanak. A festői környezetben rengeteg szép kép készült a párról, ahogyan annak idején az eljegyzésükkor is, amelyekből egyelőre nem jelent meg sehol fotó.

Aki nem emlékezne, egy képügynökséghez is felkerültek Veréb Tamás színész-énekes és Klajkó Szandra táncművész eljegyzési képei, annyira idillikusan sikeredtek a Budaörsön készült fotók. Ők ketten már 2015 óta vannak együtt, a munka hozta őket össze, és azóta is előszeretettel dolgoznak együtt: Szandra felelős Tamás tánckoreográfiáiért, legyen szó klipről vagy színpadi produkcióról, most pedig egy közös művészeti stúdió alapításán fáradoznak.

Veréb Tamás és Klajkó Szandra a Story-gálán éppen egy évvel ezelőtt (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top