nlc.hu
Sztárok

Az énekesnő legújabb dalában mindenre fény derül

Klajkó Szandra és Veréb Tamás válásának hűtlenség volt az oka

Az énekesnő szerint az utóbbi időben sok a szétválás, de kevés a felelősségvállalás.

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy hét év után véget ért Veréb Tamás és Klajkó Szandra kapcsolata. A hivatalos kommunikáció akkor az volt, hogy bár küzdöttek a kapcsolatukért, végül nem sikerült megmenteni a szerelmüket, így a válás mellett döntöttek. Most azonban úgy tűnik, megcsalás vezetett a drámai döntés meghozatalához. A táncos-énekesnő Túlélem én című új dala a Bors szerint elég árulkodó, sőt, Klajkó Szandra a lapnak adott nyilatkozata is alátámaszthatja a feltételezést. Íme a dal:

„Bizony mindenkit elárultak az évek alatt, de túléltük, ahogyan a dal is mondja. A művészet csodás a feldolgozásra. Két hosszabb kapcsolatom volt és mindkettő így végződött. Azt tapasztalom, hogy nagyon sok a szétválás és a felelősségvállalás kevés. Én a hosszú kapcsolatok híve vagyok és a tartalomé. Biztosan nem véletlen, hogy a környezetemben is sok hasonló megélés van. Hiszen, ha valaki nem tesz le bizonyos mintákat, akkor azt viszi a következő kapcsolatába és folyamatosan ismétli az eseményeket. Az is, akit megcsalnak és az is, aki megcsalja a másikat. Mint valamiféle bevált recept, ami valójában senkinek sem jó” – fejtette ki Klajkó Szandra.

Klajkó Szandra

Klajkó Szandra Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top