nlc.hu
Sztárok

Válása okairól Veréb Tamás

Veréb Tamás a válásáról: „Egyszer csak úgy ébredtem, hogy nem vagyunk boldogok igazán”

Egyelőre még nem vágyik egy újabb komoly kapcsolatra.

Válásáról vallott a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában Veréb Tamás. Az énekes-színész őszintén beszélt az útról, ami odáig vezetett, hogy elváltak útjaik egykori kedvesével, akivel 1 évig élt házasságban. Elmondása szerint egy nap arra ébredt, hogy nincs értelme folytatnia a házasságát – írja a Blikk.

Veréb Tamás

Veréb Tamás megnyílt Palik Lászlónak – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Szeretek hallgatni a megérzéseimre. (…) Egyszer csak úgy ébredtem, hogy valami nem oké, nem vagyunk boldogok igazán. Nem tudjuk már azt megélni, amit, vagy ahogy szerettünk volna. Akkor leültünk Szandival és azt mondtuk mind a ketten, hogy nem ez a jó út” – mesélte Veréb Tamás, aki azt is elárulta, hogy a pandémiás helyzet nehézségei sem tettek jót a házasságának. „Mindketten nagyon szabad, független művészlelkek vagyunk, akik be voltunk zárva egy házba. Ez fullasztó” – magyarázta.

Bevallotta, nem mondott le a szerelemről és a családalapításról, de most még nem vágyik ezekre. „Nem mondom, hogy soha nem jön ez nekem össze, de hozzáteszem, hogy egy ideig nem szeretnék házasságot, komoly kapcsolatra nem vagyok készen. Most az egyedüllétnek van itt az ideje” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top