Sztárok

26 év házasság után válik Margit hercegnő fia, David Armstrong-Jones

Tényleg peches időszak ez a brit királyi család életében...

András herceg zaklatásos mizériája, Henry és Meghan kiválása a családból, Beatrix hercegnő privát esküvője, Peter Phillips válása, most pedig ez. A brit királyi család és a sajtósaik nem életük legjobb hónapjait élik, az már biztos. A válások sora folytatódik, hiszen Margit hercegnő fia, David Armstrong-Jones bejelentette, hogy 26 év együttlét után tönkrement a házassága – írja a DailyMail.

Fotó: Gettyimages / Bertrand Rindoff Petroff / Contributor

Margit hercegnő és Antony Armstrong-Jones fia 1993 őszén vette el Charles Stanhope harringtoni gróf lányát, Serenát. A házasságuk tökéletes volt, sokan irigykedtek a kapcsolatukra. 1999-ben született meg az első gyermekük, Charles, majd 2002-ben Margarita

„Snowdon grófja és grófnéja megállapodtak, hogy a házasságuk a végéhez ért, ezért elválnak. Arra kérik a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket és a családjukat” – mondta a DailyMailnek a pár sajtósa. 

Egy, a házaspárhoz közel álló forrás szerint főként a távkapcsolat miatt ment tönkre a házasságuk. David sokat utazik, ami nem tett jót, szép lassan eltávolodtak egymástól. Állítólag mindkét felet megviseli a válás, de tudják, hogy hosszútávon így jobb lesz nekik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top