Sztárok

Vajna Tímea megszólalt a titokzatos, milliárdos barátjáról: „Alakulóban van közöttünk valami”

Zoltán folyamatosan udvarol a fiatal özvegynek, kényezteti, akárcsak anno a férje, Andy Vajna.

Vajna Tímea először beszélt nyíltan a titokzatos barátjáról, udvarlójáról, Zoltánról, aki nemcsak az üzlettársa lett, hanem többek között a költözködésben is segített az özvegynek, és a temetőbe is kikísérte.

Vajna Tímea a 2014-es Négyen négy ellen című műsorban – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített, és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. (…) Ám most a korábbi barátságból valami átalakult. (…) Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt. (…) Néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – árulta el a Borsnak Andy Vajna özvegye, aki a TV2 Nicsak, ki vagyok? vasárnapi műsorában szerepelt Szőrmók álarcban.

A 37 éves Vajna Tímea azt is bevallotta, hogy 40 éves kora előtt mindenképpen szeretne gyereket. „Csak hát kell egy dolog hozzá, ami szerintem ebben az évben, vagy jövőre megtörténhet” – mondta sejtelmesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top