Sztárok

Vajna Tímea szereplése pozitív csalódás: „Azért volt jó ez a show, mert kicsit elvonta a figyelmemet Andyről”

Vajna Tímea meglepő műsorban tért vissza a képernyőre.

A Nicsak, ki vagyok? tegnapi adásában három versenyzőről került le a maszk. Azt gondoltunk, hogy az első kieső, Szőke Zoltán után már nem tudnak meglepetést okozni, aztán jött Jolly, és végül Vajna Tímea. Az üzletasszony azért vállalta a műsort, hogy egy kicsit elterelje a figyelmét, de mindenkit meglepett a szereplése. Sokan pozitív csalódásként írták le, az ő lelkének pedig mindenképp jót tett az elmúlt pár hét.

„Azért volt jó ez a show, mert kicsit elvonta a figyelmemet Andyről, meg ezekről a dolgokról, el voltam foglalva, próbáltam” – mondta Vajna Tímea az nlc-nek adott riportjában. Arról már korábban beszélt, hogy a Valentin-nap az egyik legnehezebb ünnep, mióta nincs vele a férje, hiszen Andy nagyon szerette, és mindig különleges programokat talált ki. Timi most sem töltötte egyedül ezt a napot, először szerelt otthon, majd a barátaival volt. „Elmentünk az étterembe ismerősökkel sushit enni, aztán hajnali 6-ig táncoltunk” – emlékezett vissza, majd elárulta, úgy meghúzta a vállát, hogy gyógyszerekkel próbálta korrigálni a dolgot, így ment a stúdióba.

Vajna Tímea mindig is spirituális személyiség volt. Mióta meghalt a férje, többször járt jósnőnél, asztrológusnál, nemrég pedig egy médiumot is meglátogatott. „Jobban vagyok. Voltam egy médiumnál, aki a halottakkal beszél, és le tudta hívni Andyt. Konkrétan olyan neveket, adatokat mondott, ráadásul Andy szavaival, kifejezéseivel, amire csak ő volt képes, úgyhogy biztos, hogy van másvilág. Kérdeztem tőle, hogy van, mit csinál, ő pedig mondta, hogy jól van, és örül, hogy végre nyugodtan ülhet, és végre a fia is mellette van” – zárta szavait Timi, aki ma indul Amerikába, és legközelebb nyáron látogat majd haza.

Vajna Tímea rejtőzött a Szőrmók-jelmezben (Fotó: TV2 Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top