Sztárok

Sebestyén Ági elárulta, mivel foglalkozik: „Rendes, nyolcórás állásom van”

Sebestyén Ági új munkája egészen meglepő, részletesen mesélt róla.

Sebestyén Ágnest még Pumped Gabo barátnőjeként ismertük meg, aztán egy idő után belátta, hogy annak a kapcsolatnak nincs jövője. A magánéletüket egy realityben teregették ki, ahol rengeteget veszekedtek, többször szakítottak, ennek pedig az lett az eredménye, hogy nem is beszélnek egymással. A modell egy évvel ezelőtt beköltözött pár napra a VV villába, ahol összemelegedett Hunorral. Később, miután mindketten kijöttek, elkezdtek randizni és végül szerelem lett belőle, már egy éve együtt vannak. 

Erről a Blikknek mesélt, ahol többek között azt is elárulta, hogy az influenszerkedés mellett normális állása is van, amit ráadásul nagyon szeret. „Rendes, nyolc órás állásom van. Egy banknál dolgozom, ahol hitelekkel foglalkozom. Kezdetekben nagyon nehéz volt beilleszkednem, de úgy érzem, mostanra elfogadtak. Tudom, sokan nem néznék ki belőlem, de nagyon szeretem csinálni. Nem mindenki ismeri az igazi Ágit” – mesélte a lapnak a modell.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top