Sztárok

Új párja van Szente Vajknak – elárulta a színész, hogyan jött össze a 12 évvel fiatalabb Fannival

Évek óta ismerik egymást, de csak pár hónapja alkotnak egy párt. Immár nem akarnak bujkálni, felvállalták a kapcsolatukat.

Szente Vajk és a korábban táncművészként dolgozó Tiborcz Fanni néhány hónapja találtak egymásra, s bár nem szerettek volna a nyilvánosság elé állni, már nem lehet titkolni a kapcsolatukat, ezért inkább felvállalták – írja a Blikk.

MTI/Mohai Balázs

Évek óta ismerjük egymást, hiszen dolgoztunk már együtt, és bár mindig szimpatikusak voltunk egymásnak, beszélgetésen kívül soha nem volt több. Pár hónapja egy baráti összejövetelen viszont megváltozott minden, és megtettük az első lépést egymás felé. Azóta ismerkedünk, még az elején járunk a kapcsolatunknak” – árulta el az Erdélyi Tímeától elvált, 38 éves színész-rendező, aki nem akar titkolózni, bujkálni új párjával.

Nem költöztünk össze, ez egyelőre nincs napirenden, de sok időt töltünk együtt” – nyilatkozta kedvese, a 26 éves Tiborcz Fanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top