Sztárok

47 évesen gyereket vár Winkler Nóra: „Most jött el az idő, eddig nem voltam rá készen”

Winkler Nóra úgy érzi, most érett meg a családalapításra.

Winkler Nóra népszerű műsorvezető volt, aztán 10 évvel ezelőtt úgy döntött, a civil életben is szeretné megtalálni a helyét. Beleszeretett a művészetekbe: aukciókat szervez, van egy saját művészeti magazinja, múzeumi tárlatvezetéseket, előadásokat tart, valamint pódiumbeszélgetéseket vezet. Megtalálta a számítását, de nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is. Egy évtizede szeretett bele Petibe, akivel tavaly úgy döntöttek, családot alapítanak.

„Korábbi komoly kapcsolataimban mindig felmerült a párjaim részéről, hogy család legyünk. Anyu is kérdezgetett, nem akarsz még? Mindig azt feleltem neki: dehogyisnem! Majd, majd… Tudom, a nők egy jó része huszonévesen szeretne szülni, és szerencsére sokukkal így is történik, ez is biztos fantasztikus élmény. Tíz éve élünk együtt Petivel, nemrégiben éreztem meg, hogy most jött el az idő. Eddig nem voltam rá még készen” – mesélte a BEST magazinnak az egykori tévés. Elárulta, szerencsére minden gördülékenyen ment a várandóssága alatt, nem panaszkodik.

„Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, eleinte izgultam. Az orvosomtól vártuk a megerősítéseket, eredményeket, hogy minden rendben van. Meg is kaptam tőle. Szerencsére a hányinger, a rosszullétek elkerültek, így volt ez anyunál és a húgomnál is. Hálás vagyok ezért is, ez genetika” – vallja Nóra, aki azt is elárulta, hogy

kisfia lesz, a nevét azonban egyelőre nem tudják.

 

Winkler Nóra terhes

A BEST

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top