Sztárok

A Dal 2020: szerelmespár csap össze a ma esti elődöntőben

Varga Szabolcs egyik ellenfele a barátnője, Nagy Bogi lesz.

Ma este A Dal 2020 első elődöntőjében ismét összecsap egymással a szerelmespár Varga Szabolcs és A Konyhafőnök VIP-ben korábban szereplő Nagy Bogi, akárcsak az első válogatóban. A pár jobban örült volna, ha csak a döntőben találkoznak újra, de ha már így alakult, mindent megtesznek azért, hogy mindketten ott legyenek a fináléban – írja a Blikk.

nlc-montázs, képek forrása: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nem lesz könnyű dolguk, mert a 9 előadóból csak 4 jut tovább a döntőbe. Szabolcs édesapja, az ismert zenész, Varga Miklós szerint fiának és Boginak is nagy esélye van a továbbjutásra, de a szerelmüket az se fogja kikezdeni, ha mégsem így alakulna a szombat este. „Az biztos, hogy a verseny a párkapcsolatukat nem kezdi ki, mert sokkal jobban szeretik egymást annál, hogy egy verseny veszélyeztesse a szerelmüket” – nyilatkozta a bulvárlapnak Varga Miklós, aki szerint a Sztárban sztár + 1 kicsi során egymásba szerető fiatalok akkor sem lesznek különösebben elkeseredve, ha nem sikerül a döntőbe jutniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top