Sztárok

Anna hercegnő kutyakiképzője lelőtte a feleségét, majd magával is végezni akart

John Zurick féltékenységből ölte meg a feleségét.

Nehéz hónapok állnak a brit királyi család mögött, de úgy látszik, nincs vége a megpróbáltatások sorának. Ismét szomorú hírt kapott az udvar, Anna hercegnő egykori kutyakiképzője, John Zurick ugyanis megölte a feleségét szombaton, majd magával is végezni próbált – írja a Daily Mail. A vita azért robbant ki, mert a kutyakiképző felesége bejelentette, hogy válni akar, mivel beleszeretett valakibe.

Fotó: Facebook

A 67 éves John puskával lőtte agyon 56 éves nejét, aki azonnal belehalt a sérüléseibe. Amikor felfogta, hogy mit tett, magával is végezni próbált, de megmentették az életét. Mentőhelikopter vitte kórházba, ahol stabilizálták az állapotát. 30 éve voltak házasok, együtt dolgoztak, ám egy ideje külön éltek, mert Debbie úgy döntött, magányra vágyik, és át akarja gondolni a kapcsolatukat.

Az ismerősök elmondása alapján John bízott az újrakezdésben, ám nagyon dühös lett, amikor megtudta, hogy feleségének új párja van. Az is kiderült, hogy Debbie-t daganattal diagnosztizálták nemrégiben. A hatóságok állítása szerint a gyilkosság akkor történt, amikor a nő egy barátnőjével visszament a közös birtokra, hogy összeszedje a cuccát, és elhozza az egyik kutyát.

Fotó: facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top