Sztárok

Aurelio magánnyomozót fogadott fel, hogy igazolja ártatlanságát

Aurelio bármeddig elmegy, csak hogy bebizonyítsa ártatlanságát.

Aurelio Caversaccio nevéhez a Való Világ megnyerése óta több botrány fűződik, de talán a legnagyobb mind közül a még most is futó emberrablási ügy. A valóságshow-hős tagadja, hogy köze lenne hozzá, ám első fokon négy év szabadságvesztésre ítélték. Az ügy másodfokra került, a per pedig hamarosan folytatódik. A Story magazinnak elárulta, hogy él most, mivel telnek a napjai.

„Leköltöztem vidékre anyukámhoz, hiszen Baja tökéletes hely, hogy elvonulhassak, de a tudat, hogy nem követtem el, amivel vádolnak, felemészti a mindennapjaimat. Úgy gondolom, valakinek szúrom a szemét, ezért próbálok egy ideje átlagosan, visszahúzódva élni. (…) Nem érdekel, ha a gatyám is rámegy, mindent megteszek, hogy felmentsenek. A magánnyomozót már megérte megfizetni, olyan információkkal állt elő, amik az ügyet egy teljesen más irányba vihetik el. Hiszek benne, hogy ennek köszönhetően felmentenek majd, próbálok pozitív és bizakodó maradni” – mesélte Aurelio, akinek a pénze és a barátai száma is gyorsan fogynak. A családjára és menyasszonyára bármiben számíthat, a végsőkig kitartanak mellette.

VV Aurelio

Fotó: Nagy Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top