Sztárok

A friss fotón csak úgy ragyog a várandós Lovas Rozi, aki most először mutatta meg gömbölyödő pocakját

A Mi kis falunk óta már nem csak a színházba járók ismerik Lovas Rozi nevét, a színésznővel most már a sorozat rajongói is együtt örülnek, hogy hamarosan anya lesz.

Amikor tavaly novemberben kiderült, hogy Lovas Rozi várandós, azt is a rá jellemző módon jelentette be: a Radnóti Színház hivatalos közleményében.

„Így decemberben láthatják utoljára A művésznő és rajongói, valamint az Üvegfigurák című előadásainkat. A Csillagképekben Rozi 2020 januárjáig játszik, utána az előadást Rozi visszatéréséig szünetelteti a színház. A többi előadását egy ideig átveszik tőle kolléganői. (…) Rozi szeretné, ha a gyerekvárás örömei megmaradhatnának neki és családjának, nem szeretne ennek kapcsán sajtóhírekben szerepelni, interjúkat adni, fotókat közzé tenni. Ugyanakkor mindenkinek szeretettel üzeni, hogy a babának nagyszerű apukája van; nem éli meg lemondásnak az anyaságot; nem látja rózsaszínűbben a világot, habosabbnak a felhőket, mint eddig; egyszerűen csak azt gondolja, hogy ez már nemcsak róla szól.”

Nemrég megírtuk, hogy a színésznő öt hónapos terhesen még játszott, azóta pedig tanít, és belefogott egy podcast műsorba. Most a BEST magazinnak készíttet interjút Veiszer Alinda és a férje, László Pál.

„Nem tudtam megfelelni a kicsattanó anyai öröm sztereotípiájának. Lassabb folyamat volt ez, mert szerettem volna mélyen megélni magamban a gyerekvárást. Amikor elmondtam a színházban, akkor még nem dolgoztam fel, hogy babát várok, és nehéz volt hirtelen a nyilvánosság elé tárni azt, amivel még én sem birkóztam meg, pedig már egy fél éve éreztem, hogy alakul bennem egy őszinte és mély vágyakozás a gyerek után. Nem volt ez cél, tehát nem görcsöltem rajta, valahogy a lehető legtermészetesebb módon érkezett, de lassan érkezett meg az egész a helyére. És leállni is nehéz volt, nem tagadom. Nekem öt éve nem volt szünetem, nyáron sem. De volt már boldog pillanatom is. Egész nap babahordozókat nézegettem, és elképzeltem, hogy benne lesz az én fiam. És hirtelen azt az elementáris kíváncsiságot kezdtem érezni, amit gyerekként, amikor várod, hogy karácsony legyen. Más lett a napi ritmusom, most elkezdtem élvezni ezt egy kicsit. Na ez az, ami igazán felforgatja az életemet.”

Sok részletet mesélt el Lovas Rozi a magánéletéről, és ragyogóan fest a friss fotókon: 

A BEST

A BEST címlapján mosolyog a várandós Lovas Rozi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top