Sztárok

Öngyilkos akart lenni Demcsák Zsuzsa nevelt fia, a műsorvezetőt nagyon megviselte az eset

Az állami gondozásból kikerült Horváth Leon nagyon magányosnak és haszontalannak érezte magát. Egy ideje már foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata, azonnal a sürgősségire vitték.

Az indiai párjával esküvőre készülő Demcsák Zsuzsa nevelt fiaként tekint a 22 éves Horváth Leonra, aki 4 éve pert nyert a gyámhivatal ellen. A fiatal fiú a jelek szerint pszichés gondokkal küzd, pár napja ugyanis öngyilkosságot kísérelt meg, és kórházba került – tudta meg a Bors.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Leon elárulta a bulvárlapnak, hogy megpróbálta felvágni az ereit, mert nagyon egyedül érezte magát.

„Egy ideje már foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, de addig az estéig mindig találtam arra okot, hogy ne tegyem meg. Aznap viszont nagyon magányosnak és haszontalannak éreztem magam. (…) Már csak a karomon lévő kötés emlékeztet arra, hogy mit tettem magammal, és már tudom, hogy butaság volt. Szakemberhez fordultam, és azóta is rendszeresen járok kezelésre, de a legtöbbet Zsuzsa segít nekem, aki nagyon megijedt, miután megtudta, mit tettem. Már tudom, hogy hozzájuk tartozom, és azt is, hogy nem vagyok egyedül” – vallotta be a fiatalember.

A bulvárlap úgy értesült, Demcsák Zsuzsát nagyon megviselte az eset.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top