TV-sztárok

Jöhet az esküvő, Demcsák Zsuzsa nagy öröme mégis elmaradt

Demcsák Zsuzsa és párja, Krishan hosszú utat tettek meg, hogy végre összeházasodjanak.

Demcsák Zsuzsa és párja, Krishan hosszú idő után kimondhatják a boldogító igent. Az indiai férfinak megvan a magyarországi tartózkodási engedélye, ez a dokumentum pedig évekre lehetőséget biztosít, hogy Magyarországon tartózkodjon – írja a Blikk.

Fotó: smagpix/Zoltán Nagy

Fotó: smagpix / Zoltán Nagy

A lap felkereste Demcsák Zsuzsát is, aki nagy boldogság helyett csak nagyon szűkszavúan nyilatkozott.

„Köszönjük, nagyon jól vagyunk, és semmilyen utazásra nem készülünk a közeljövőben” — mondta Demcsák Zsuzsa, akinek párkapcsolata állítólag válságba került.

„Már Zsuzsa tavaly augusztusi születésnapja előtt szerettek volna összeházasodni, de a hivatalok közbeszóltak. Hosszú hetekig, sőt hónapokig tartó, idegőrlő ügyintézés következett, ez lelkileg mindkettőjüket próbára tette… ez nemcsak annak érdekében történt, hogy Krishan minden engedélyt és iratot beszerezzen az indiai hatóságoktól, hanem azért is, hogy egyetlen törvényes akadálya se lehessen itthoni esküvőjüknek, és ez mind a kettőjük számára fontos volt” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy Demcsák Zsuzsa és Krishan kapcsolatáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top