Sztárok

Tilla merész szettben állt színpadra, amiért megszólták – ez túlment a vicc határán néhány nézőnél

A Nicsak, ki vagyok? színpadára egy vibráló színű öltönyben és ingben sétált be Tilla, amit nem hagytak szó nélkül a többiek.

Megszoktuk már, hogy Tilla a különböző műsorokban olyan ruhákat visel, amit nehéz szó nélkül hagyni, és a Nicsak, ki vagyok? adásában ezúttal egy pink öltönyben állt a kamerák elé.

Tilla vibráló színű öltönyéről hosszan beszéltek a Nicsak, ki vagyok? elején (Fotó: TV2)

Tilla vibráló színű öltönyéről hosszan beszéltek a Nicsak, ki vagyok? elején (Fotó: TV2)

A felvezető után Majka indította a sort azzal, hogy beszéljenek Tilla ruhájáról. „Úgy nézel ki, mint egy tál megromlott ribizlileves, barátom” – kezdte a zenész, amire a műsorvezető azzal kontrázott, hogy szerinte inkább beszélő malacperselyhez hasonlít. Ganxsta Zolee megjegyezte, hogy ha Tilla így menne be a szegedi Csillag börtönbe, akkor annak nem lenne jó vége, erre már Kajdi Csaba leállította a kritizálókat, és megdicsérte a választást, ami Ganxsta szerint sokat elárul, hogy milyen ruháról is van szó. Hajós András csak elviccelt azzal, hogy tudja, a ruhákat maga Tilla kéri. 

„Igen, ez egy extrém szín. Láttunk egy ilyen fotót egy amerikai díjátadón, egy nagyon híres amerikai feka viselt ilyen szmokingot.”

Hajós szerint valóban egy „sugar baby” szett, és elkeresztelte a műsorvezetőt PillaTillának. 

„Azért az csodálatos, amikor a nagypapakorú férfiak nevetni tudnak egy rózsaszín szmokingon” – tette hozzá Ábel Anita, majd elindult a csipkelődés, és mivel Hajós a fellépő Gladiátort radiátorra keresztelte át, Majka megjegyzte Tillának: „Te is egy radiátor vagy ám! Ide érzem, hogy meleg vagy.”

Ez utóbbira egyesek felkapták a fejüket, és sértőnek érezték a viccelődést, mint például ennek a bejegyzésnek az írója. 

Majka megjegyzését sérelmezték

Majka megjegyzését sérelmezték

Kíváncsiak vagyunk, mit gondolsz erről? 

Itt visszanézheted a Nicsak, ki vagyok? jelenetet: 

Van, amikor bevállalósnak kell lenni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top