Sztárok

Majka kínosan feszengett a Nicsak, ki vagyok? felvételén, és ezen egyáltalán nem csodálkozunk

Még Majka sem gondolta, hogy ez lesz az egészből, amikor igent mondott a Nicsak, ki vagyok?-ra. De az ígéret az ígéret, és a zenész megtartotta a szavát.

Betartotta az ígéretét Majka, aki női ruhában jelent meg a Nicsak, ki vagyok? stúdiójában. Az első adásban ugyanis nagy magabiztossággal fogadott abban, nem Vajna Tímea van a Szörnyecske-jelmezben.

„Ha ő Vajna Tímea, akkor én nőnek öltözve ülök végig itt egy adást” – mondta a zenész akkor, és betartva az ígéretét, szépen kicsinosították a második adásra. Igaz, azt már nem merte megkockáztatni, hogy a magas sarkúban tipegjen le a színpadról. 

„Borzalmasan érzem magam. Ha valakire haragszom a világon, mindamellett, hogy saját magamra, amiért ilyen baromságokat beszélek, az a Vajna Tímea, hogy elvállalta ebben a műsorban a szereplést. De az van, hogy gyakorlatilag Walter Matthautól kezdve Justin Timberlake-en át Kurt Russellig mindenki volt már nő, és úgy gondoltam, nem csinálhatok segget a számból.”

Majkát Ganxsta Zolee segítette le a színpadról, és közben a rapper még annyit hozzátett a női ruhás bevonulásához: „Inkább kihúzattam volna két fogam elölről, mint hogy nő legyek, de sajnos meg kellett tennem.”

Megnézem
Összes kép (4)

Többen megdicsérték Majkát, amiért betartotta az ígéretét, de a zenész csak annyit kért, hogy az első szünetben átöltözhessen, mert roppant kellemetlenül érezte magát. A műsor stylistja, Holdampf Linda azt mondta, még nem tudja eldönteni, ez a karrierje csúcspontja vagy mélypontja inkább, de azt bánja, hogy nem tanították meg Majkának, hogyan kell például leülni egy ilyen ruhában. 

Majka az első szünetben átöltözött (Fotó: Sajtószoba)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top