Sztárok

Női ruhába bújik Majka, elvesztette a fogadást

A műsorvezető-rapper nőnek öltözve üli végig a Nicsak, ki vagyok? vasárnapi adását.

Női ruhát fog viselni Majka – ezt a Nicsak, ki vagyok? első élő adásában ígérte meg. A sztárcsapatok a Szőrmók jelmezbe bújt előadó kilétét találgatták, amikor többen Vajna Timire tippeltek. Majka viszont ezt nem tudta volna elképzelni, így azt mondta, ha tényleg Vajna Timi énekel Szőrmók maszkban, akkor ő bizony legközelebb női ruhában lesz a következő műsorban.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A fogadást elvesztő műsorvezető-rapper így kénytelen lesz a Nicsak, ki vagyok? vasárnapi adásában női ruhába bújni. Zsűritársa, Kajdi Csaba elárulta a Tények Pluszban, hogy már összerakott Majkának pár ruhát a stylisttal. 

A Bors is utánajárt annak, vajon mit fog viselni a műsorban. “Még nem tudom igazán, hogy hosszú estélyit vagy valami ütős minit adok rá” – mondta a bulvárlapnak  Holdampf Linda sty­list, majd elárulta, a kiegészítőkkel is a nőiességet fogja hangsúlyozni Majka öltözékén. “Kiegészítőkkel is készülök. Fülbevaló, alakformáló harisnya, magas sarkú… minden lesz nálam. Az, hogy Peti ebből mennyit vállal be, rajta múlik” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top