Sztárok

Norbi Update-ről Update-re változott a Schobert-biznisz neve a közösségi oldalon

Schobert Norbi még a nevét is levette a közösségi oldalon található csoportból.

Schobert Norbert nemrég arról beszélt a Story magazinban, hogy mennyire megviselte a botrány, amit év elején robbantott ki egy félrement megjegyzés miatt. Azóta sokan ellene fordultak, állítása szerint olyan emberek forgatták meg benne a kést, akik belőle éltek, akikre egyáltalán nem számított. Most, hogy redukálódott a barátai száma, igazán értékeli azokat, akik mellette maradtak. Nem csak a magánéletében, de a bizniszben is nagy károkat okozott az a bizonyos videó, amiről szintén ő maga beszélt. Tegnap pedig odáig jutott, hogy megváltoztatta Facebook-oldala nevét Norbi Update Low Carbról Update Low Carbra. 

Schobert Norbi a barátai mellett üzletfeleket is veszített

Schobert Norbi a barátai mellett üzletfeleket is veszített

„Olyan dolgokat adtak a számba, ami még elemeiben sem hangzott el, de még csak nem is gondoltam rá. Sajnos a közösségi oldalak megteremtették a mesterséges cukiság és a gyűlölet világát. (…) Egy dolog lehetett sértő: a döngő léptek, ezt már elhagynám, pedig azt is motiválónak szántam” – mondta korábban Schobert Norbi.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top