Sztárok

Schobert Norbi a botrányról: „Üzletileg ennek rövid távon negatív hatása van”

Schobert Norbinak üzletileg nem érte meg posztolni a videót.

Hihetetlen, de a Schobert Norbi-féle botrány továbbgyűrűzik. A mai napig ellepik a posztjait a gyűlölködő kommentek, de ő nem vonja vissza, amit mondott. Most már nagyjából mindegy is lenne, hiszen a „baj” megtörtént. A fitneszguru gyakorlatilag minden médiumnak nyilatkozott már, most pedig Hajdú Péternek adott egy interjút, akit a kijelentés hátterén kívül az anyagi és baráti veszteség is érdekelt. 

„Üzletileg mindenképpen negatív hatása van – kezdte a videóban Schobert Norbi, aki egyelőre nem tudja pontosan, milyen veszteséggel számoljon. – Több millió, de nem tudom kiszámolni, mert megváltozott a dolog. Voltak ismerősök és barátok, akik ellenem fordultak.”

„Láttam olyanokat, akik ismerőseim a Facebookon, tudják a telefonszámom és valami szemétséget posztoltak rólam. Ott ír rólam, nem hív fel, pedig máskor fel tud… Ezeket én töröltem” – mondta Norbi az Indirekt kamerái előtt. Az is kiderült, hogy Tóth Gabit és Csutit egyből törölte, de például Tóth Verát nem, mert őt nem is olvasta. Szerinte sokan azzal próbáltak meg címlapra kerülni és ingyen reklámot kapni, hogy őt szidták. Korábban ezen hírességek közül többen is közös megállapodásra pályáztak, amit szintén nehezményez a fitneszguru.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top