Sztárok

Demjén Ferenc egy évig ágyhoz volt kötve: „A feleségem nélkül sehol sem lennék”

30 állomásos koncertturnéra indul a 73 éves énekes, ami nagy szó, hiszen Demjén Ferencet egy évig ágyhoz kötötte a betegsége.

Két csípőműtét, kóma és stroke után veszi nyakába az országot Demjén Ferenc, akiről csak kevesen hitték, hogy ismét színpadra áll még. Márpedig tavaly decemberben megtette, és olyan erőteljes volt, úgy csengett a hangja, ahogy fénykorában. Most már viccel, és mosolyogva mesélt a Story magazinnak, de a rajongói és a zenésztársai is rettentően féltették, senki nem volt biztos benne, hogy összejön a nagy visszatérés. Őt kivéve.

„Semmi kétség nem volt bennem, tudtam, hogy megcsinálom. Persze nagyon hosszú volt az egy év, amíg ágyhoz voltam kötve, de nem tudtam mit csinálni, arra gondoltam, ez van, nem tehetek semmit. Sosem voltam beteg azelőtt, soha! És most beleestem egy évre…”

2017-ben a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán Demjén Ferenc és felesége, Rebecca (Fotó: smagpictures.com)

A hosszúra nyúlt lábadozás alatt a felesége, Rebecca viselte gondját, és nagyon szerencsésnek mondhatja magát a zenész, mert az otthonában minden körülmény adva volt a gyógyuláshoz. 

„Az ápolók, az orvosok és persze Rebecca nélkül sehol nem lennék.”

A Storyban megjelent interjúban elismerte Demjén Ferenc, hogy pillanatokra azért az ő fejében is megfordult: lehet, hogy mégsem áll talpra többé…

„Fel voltam készülve rá, hogy nem ébredek fel, de nem izgattam magam miatta. Minden rendben van körülöttem, elrendeztem a pénzügyeimet… Persze Rebeccának nagy megrázkódtatás lenne, de anyagilag nem lenne bajban.”

A teljes interjú a Storyban olvasható.

 

A Story magazinnak mesélt Demjén Ferenc

A Story magazinnak mesélt Demjén Ferenc

Sokan aggódtak Demjén Ferencért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top