Sztárok

Tóth Gabi büszkén vállalja anyatestét

Az egy dolog, hogy a követői dicsérik, az pedig a másik, hogy mennyi nőnek tesznek jót a szavai.

Egyvalamit képtelenség lenne ráfogni Tóth Gabira: hogy visszavonulva, a négy fal között éli életét férjével, Krausz Gáborral és kislányukkal, Hannarózával. Az énekesnő viszont most nem a gyerekéről és nem is közös családi fotót posztolt, hanem enyhe iróniával megspékelt miniesszét az anyatestről. 

Egy ilyen poszttal Tóth Gabi akár több ezer nőnek is bátorítást adhat, hogy vállalják a testüket, és ne szégyelljék, hogy a szülés után megváltoztak. Ezt írta: 

Képzeljétek el, hogy rám jött a kedvenc puma rucim!! éljeeen kicsit pásszentoss’ mondjuk. Kajdi Csabit idézzem “a body szétesett de a küllők még rendben vannak” viccet félre, minden úgy jó ahogy van! Hihetetlen az emberi test ! Csodákra képes! Nyomok pedig maradnak, és ez így van jól! Ha magamra nézek, persze làtom a változást! De a kislányomat látom benne/bennem, és ezért picit sem zavar a hasam vagy a plusz akárhány kilóm! Szeretem ezt a változást, és csodálom a testemet hogy mit elbír, elvisel…  ne sürgessük magunkat, mert minden a maga idejében helyreáll úgy, ahogy nekünk a legjobb..

És íme, a fotó hozzá: 

Végigpörgettük a kommenteket. Gabi eddig csakis pozitív hozzászólást kapott. 

Tóth Gabiról még: 

Fotó: Tóth Gabi Facebook

Fotó: Tóth Gabi Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top