Sztárok

8 kilót fogyott Horváth Gréta, előtte–utána fotóval mutatja meg a változást

Horváth Grétánál nincsenek csalónapok, becsületes fogyókúrázik.

Horváth Gréta 2 héttel ezelőtt, titokban férjhez ment, ám a fogyókúra ezután sem áll meg. Mint tudjuk, a nyári alak télen készül (illetve most már tavasszal), így pár hónap múlva már bombaformában pózolhat bikiniben az Ázsia Expressz győztese. Gréta becsületesen diétázik, betartja a szabályokat, még a római nyaralásuk alatt sem volt csalónap.

Ennek pedig megvan az eredménye, amit meg is mutatott az influenszer.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fogyás-Jelentés 2.- Január 6.-án kezdtem el az egészet. Azóta tartom a dolgot! 💥Amiket eszem: Zöldég, rizs, sonka, gyümölcs (pirosak), tojás, sajt (parmezán, mozzarella), levesek, liszt mentes főzelék,fehér húsok, lencse, bab, halak,magok!⛔Amit nem eszem: LISZTET TARTALMAZÓ ÉTELEK! Semmilyen mennyiségben nem fogyasztom! Zabot nem eszem, nem szeretem. Csomagolt bolti "szarok" (nasik), csoki, cukor. Igazából ami színes cuki csomagolásban van azok hízlalnak, erre jöttem rá 🤫Vannak hullámok amikor kívánok ezt azt, de elenyésző! Az első két hét pokoli, mostanra semmi probléma nincs azzal, hogy nem eszem ezekből! Igazából ha Rómát lehoztam lisztes dolgok nélkül akkor bármire képes vagyok! 😄💪 Amit ettem párszor burgonya(nászút alatt), mert nem volt más de iszonyat keveset és az esküvői másnapra csak ez volt opció. Ettem 2* fagyit ami gyümölcsös sorbet, valódi gyümölcs. Igazából nagyon jól érzem magam a bőrömben. Illetve kezdem🥂 Van még hátra, és a kinyúlt bőr az ott van ha leülök ez a fogyás, szülés kombója. Ami kevésbé zavar mint tavaly mert kisebb a bélés. De azért nah! Ott van ha leülök, mint egy kéretlen övtasi a Balaton parton a 80-as években😄 8,3 kg-ot fogytam eddig! Ma álltam rá a mérlegre és a fotó is ma reggeli. Ha meghalok valami nasiért akkor @skinnygummy_hu gumicukrot eszem 3-4 db sok vízzel, álltalában este az ágyban amikor korábban chipset vagy szaloncukrot toltam☝️ Elveszi az étvágyat és eltelít, meg rohadt finom. Nekem ízlik♥️ Nem ettől fogsz lefogyni és nem a reklámokban lévő piruláktől hanem a táplálkozási szokásod és edzés kobo miatt. Az edzés most ki maradozott az esküvő, nászút miatt de a héten igyekszem vissza rendezni magam a "normális" életbe. Hiányzik az edzés, főleg a zene és a fútópad. Az nagyon ki tud kapcsolni. Van, hogy bőgök rajta mert eszembe jutnak kedves emlékek és még egy rohadt lassú zene is rásegít arra, hogy könnyebb legyen a lelkem a végére. Izzadni szoktam nagyon mert beöltözök, és iszom L-Carnitine narancsos szörpikét! Igazából örülök, hogy bele vágtam ebbe mert jobb az egész napom. Nagyon hamar tele leszek, a gyomrom nem bír annyit enni mint korábban. Kevesebbet eszem, inkább csipegetek.💪 #fogyás #hirdetes

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

„Január 6.-án kezdtem el az egészet. Azóta tartom a dolgot! Amiket eszem: Zöldség, rizs, sonka, gyümölcs (pirosak), tojás, sajt (parmezán, mozzarella), levesek, liszt mentes főzelék, fehér húsok, lencse, bab, halak,magok! Amit nem eszem: LISZTET TARTALMAZÓ ÉTELEK! Semmilyen mennyiségben nem fogyasztom! Zabot nem eszem, nem szeretem. Csomagolt bolti “szarok” (nasik), csoki, cukor. Igazából ami színes cuki csomagolásban van azok hizlalnak, erre jöttem rá. Vannak hullámok amikor kívánok ezt azt, de elenyésző! Az első két hét pokoli, mostanra semmi probléma nincs azzal, hogy nem eszem ezekből! Igazából, ha Rómát lehoztam lisztes dolgok nélkül, akkor bármire képes vagyok!” – írta a közösségi oldalán Horváth Gréta, aki azt is megosztotta, hogy 2 hónap alatt 8 kilót adott le, ami szuper teljesítmény!

Horváth Gréta 8 kilót fogyott 2 hónap alatt (Fotó: Instagram)

Horváth Gréta 8 kilót fogyott 2 hónap alatt (Fotó: Instagram)

Olvass még Horváth Grétáról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top