Sztárok

Rákbetegségéről vallott Pataky Attila – a 68 éves énekes elárulta, mi élteti

Pataky Attila még fiatalon megtanulta, hogy nincs lehetetlen.

Pataky Attilánál – akinek a koronavírus-járványról megvan a saját véleménye – 5 évvel ezelőtt diagnosztizáltak vastagbélrákot. A 68 éves énekes elárulta, sikerült legyőznie a súlyos betegséget – írja a Blikk. A bulvárlap többek között arról kérdezte Patakyt, hogy 5 évvel a vastagbélrákos dráma után immár ki lehet-e jelenteni, hogy tünetmentes, mire az Edda zenekar frontembere a következőket válaszolta: „A tünetmentesség más dolog. Én meggyógyultam, ami sokkal erősebb! Ezért nincs is mit nézegetni meg vizsgálgatni.”

MTI Fotó: Illyés Tibor

MTI Fotó: Illyés Tibor

Zeneőrült borsodi srác voltam, aki középtávfutóként megtanulta, nincs lehetetlen. (…) Ha haragot tartanék, verne az ég. A rákból se tudtam volna kijönni méreggel a lelkemben” – jegyezte meg a nyugdíját keveslő Pataky Attila, akinek a kondíciója közel a 70-hez is lenyűgöző. Bevallotta, hogy 10 éve nem iszik alkoholt, mivel nem kívánja, s otthoni edzésekkel tartja karban magát.

A rockzene konzervál. (…) Testnevelő tanárnak készültem. 56 éves koromig minden reggelt futással kezdtem, aminek az a hozadéka, hogy ma sem fáradok ki könnyen, jó a tüdőkapacitásom. Ma már otthon végzek különféle köredzéseket futó- és taposógéppel, szobabiciklivel és ellipszistrénerrel” – mesélte az énekes, aki olykor beszélget elhunyt anyjával.

 

Olvass még Pataky Attiláról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top