Sztárok

Tóth Gabi az anyaságról: „Képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom?”

Tóth Gabi gyakran gondol rá, hogy vajon mindent jól csinál-e a lányával kapcsolatban.

December elején született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza. Az énekesnő élvezi az anyaság minden pillanatát, ám azért előfordul, hogy elbizonytalanodik. Mint minden friss anyuka, ő is aggódik, hogy mindent jól csinál-e, és ha nem, akkor mit kellene változtatni. Erről írt egy hosszabb bejegyzést a közösségi oldalán.

„Aludnom kellene… de nem tudok.. Nézem, ahogy kisimul angyali arca és mély biztonságban átadja magát az álmainak… én jelentem neki ezt a biztonságot… összenyom ez a felelősség sokszor… képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom? Nem ettem olyat, amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan, ami csak én? Akarom , hogy legyen olyan, ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret, hisz itt van mellettem, és az életem csodája ő… aztán megnyugszom… minden nap elengedek egy darabot magamból… sokszor hiányzik a függetlenség… pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak… már elképzelhetetlen az életem nélküle… igen! Ez nem megy egyik napról a másikra… de most már biztosan érzem, bevésődtél, kislányom…” – írja Tóth Gabi, akit a legtöbb kommentelő anyuka megnyugtatott, hogy mindent jól csinál, ne aggódjon emiatt.

Tóth Gabi élvezi az anyaság minden pillanatát (Fotó: Instagram)

Tóth Gabi élvezi az anyaság minden pillanatát (Fotó: Instagram)

Olvass még a kis Hannarózáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top