Sztárok

Ezért hagyja ott a Barátok köztöt Aradi Balázs, most sok változás jön az életében

Sokan sajnálják, hogy Aradi Balázs kilép a Barátok köztből. Ő mondja el, miért döntött a távozás mellett.

Aradi Balázs az egyik kulcsfigura a Barátok köztben az utóbbi időben, mégis úgy döntött, hogy távozik a sorozatból. Most a Reggeliben elárulta, miért döntött így, és ahogy fogalmazott, a kialakult helyzetről szinte mindent elmesélhet. 

Aradi Balázs a Barátok közt szereplője volt éveken át (Fotó: Barátok közt)

Aradi Balázs a Barátok közt szereplője volt éveken át (Fotó: Barátok közt)

„Két éve tértem vissza a sorozatba, és ez elrepült, közben viszont arra jöttem rá, főleg így a második évben, hogy hiába szeretjük ezt csinálni, olyan szinten idő- és energiaigényes, hogy az embernek egyszer döntést kell hoznia, mire jut idő. Mivel most a zenélgetés egyre jobban kezdi kitölteni az életemet, mellette még a kínai nyelvvizsgát is össze kellene hoznom, mert noszogatnak azért a szüleim. (…) Nincs konkrét fő ok. El voltam már nagyon fáradva, nyáron rengeteget forgattunk még Szőke Zolival, gyújtogattunk tűző napon, kormoltak engem egész nap… az a meló, amit letoltunk, nagyon intenzív volt, és pont nyáron kezdtem érezni, hogy nagyon elfáradtam, az a motiváltságom, ami megvolt, eltűnt.”

A zenélés és a kínai nyelvvizsga miatt visszatérne újra Kínába, ahol korábban két és fél évet élt. A koronavírus miatt nem most indulna útnak, de a barátok miatt szívesen menne. Aradi Balázs az egyik legkedveltebb karakter volt a nők körében, és ahogy a színész mondta, most nyitott egy új kapcsolatra. 

Aradi Balázs a Barátok közt után már sokkal lazábban jelent meg a Reggeliben: 

Nem csak Aradi Balázs távozott az utóbbi időben a Barátok köztből: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top