Sztárok

Aradi Balázs, Volosinovszki György és Mohai Tamás – fiatal sorozatsztárokért rajonganak a nők

Naponta szerepelnek a tévében, lányok százai rajonganak értük, mégis keveset tudni a három fiatal sorozatszínészről.

Fiatalok, sármosak és szemtelenül szexik! – a hazai férfi sorozatsztárokért sokan rajonganak, mégis keveset tudni róluk. Ez most megváltozik!

Aradi Balázs

Aradi Balázs már régi motoros a Barátok köztben, közel négyévnyi kihagyás után, 2018. januárjában tért vissza a sorozatba. A 26 éves színész távolléte alatt sem pihent. Kínában élt két és fél évet, ahol modelkedett, angolt tanított, és kínaiul tanult. Balázsnak nincs barátnője, korábban azt mondta, nem is vágyik rá. A csajozás helyett inkább a munkával és sporttal tölti az idejét. A sármos fiú tehát egyelőre szabad préda!

Volosinovszki György

Igéző tekintet, rosszfiús mosoly! Volosinovszki György tavaly decemberben mondott igent a Barátok köztnek, ezzel saját és nagymamája régi álmát váltotta valóra. A 29 éves színész egy sármos rosszfiút játszik a sorozatban. Szerepe miatt sok támadás éri, ezeket igyekszik figyelmen kívül hagyni. Magánéletéről keveset tudni. Idén augusztusban még volt barátnője, de sok nő talán nem bánná, ha ez azóta változott volna.

Mohai Tamás

Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

A Drága örökösök Tomija nem nagyon beszél a magánéletéről, de nyáron elárult egy-két részletet. Mohai Tamás a sorozatban egy léhűtő szerepét játssza, ám magánélete teljesen rendezett. A 31 éves színész szíve már foglalt, szerelmének kilétét azonban nagy titokban tartja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top