Sztárok

20 éve nem látott „barátja” kereste fel Tom Hankst a karanténban

A színészt az őt kezelő kórház alkalmazottjai lepték meg a különleges „vendéggel”.

Az Oscar-díjas Tom Hanks ma reggel Instagram-oldalán jelentette be, hogy őt és feleségét is koronavírussal kezelik Ausztráliában. A színész mindenkit megnyugtatott, hogy a tüneteik enyhék, és jó kezekben vannak, szigorú karanténban.

Hanks egyébként azért utazott Ausztráliába, hogy Baz Luhrmann új, Elvisről szóló filmjének munkálataiban vegyen részt. Most azonban két hétig zárt ajtók mögé kényszerült a koronavírus miatt.

A kényszerű elzártság nem ismeretlen a színész számára, aki még 2000-ben játszotta el A számkivetett című film főszerepét: a történet szerint egy futárcég egyik alkalmazottja egy kényszerleszállást követően egyedül marad egy csendes-óceáni szigeten, ahol egyetlen társa egy a víz által partra sodort labda lesz, amelynek arcot fest és elnevezi – a sportszer márkája után – Wilsonnak.

Az ausztrál Gold Coast kórház személyzete pedig éppen egy ilyen labdával lepték meg a színészt, sőt, a lasztira fel is rajzolták Wilson ábrázatát a filmből.

Érdekesség, hogy Tom Hanks feleségét – aki szintén ott van férjével a karanténban – Rita Wilsonnak hívják, ő szinte családtagként is tekinthet a különös vendégre. 

További híreink a koronavírussal kapcsolatban:

különleges meglepetést kapott a koronavírusból gyógyuló tom hanks

Tom Hanks az egyik első híresség, aki elkapta a koronavírust (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top