Sztárok

Keanu Reeves barátnője őszintén mesélt kapcsolatáról

A 47 éves Alexandra Grant a brit Vogue-nak nyilatkozott.

Keanu Reeves és Alexandra Grant 2011-ben ismerkedett meg egymással, és másfél éve egy párt is alkotnak. A 47 éves festőművésznő nevét azonban csak tavaly novemberben ismerte meg a világ nagyobbik része, azután, hogy Keanu Reeves oldalán jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen.

A brit Vogue-nak adott interjújában Grant elmondta, az estét követően sosem látott érdeklődés és figyelem zúdult rá. „Szerintem az összes ember felhívott, akit ismerek. Egészen hihetetlen volt. Mindeközben végig azt kérdeztem magamtól, milyen lehetőségeket rejt ez a szituáció.”

Grant, aki az ideje nagy részét visszavonultan tölti, a lap kérdésére elmondta azt is, tisztában van azzal, hogy nem igazán passzol a kor szépségideálja közé. „182 centi magas vagyok, ősz hajjal. Az, hogy beilleszkedjek… Ha úgy akarnék kinézni, mint Kim Kardashian, legalább 30 centit ki kellene operálni a lábamból.”

A művész egy rövid gondolat erejéig kapcsolatáról is beszélt a lapnak, igaz, arról nem volt hajlandó mesélni, Reevesszel gondolkodtak-e már a házasságon. „Ha egy pohár bor mellett beszélgetnénk… szívesen elárulnám. A szerelem minden mélysége nagyon fontos számomra. Nem hiszek ilyen értelemben a távolságtartásban. Igen, néha elszigetelem magam a világtól, amikor éppen festek, de nagyon élvezem a párkapcsolat minden élményét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top