nlc.hu
Sztárok

Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant Berlinben vannak

Keanu Reeves és a barátnője, Alexandra Grant jól érzik magukat Berlinben

Hosszú évekig nem beszélt a kapcsolatáról Keanu Reeves, a berlini forgatáson viszont sem őt, sem Alexandra Grantet nem zavarja, hogy lépten-nyomon fotozzák őket.

A képzőművész Alexandra Grant neve szakmai és műértő körökben elismertnek számított tavaly novemberig, azóta jóval szélesebb kör ismerhette meg. Igaz, talán inkább úgy emlegetik, hogy Keanu Reeves barátnője, ez azonban őt egyáltalán nem zavarja, pontosan tudja, hol húzza meg a határt. 

„Szerintem az összes ember felhívott, akit ismerek. Egészen hihetetlen volt. Mindeközben végig azt kérdeztem magamtól, milyen lehetőségeket rejt ez a szituáció” – olvasható az idén márciusi brit Vogue magazinban, és az interjúból az is kiderült, hogy Alexandrának legalább annyira nincs megfelelési kényszere, mint a színésznek. 

„182 centi magas vagyok, ősz hajjal. Az, hogy beilleszkedjek… Ha úgy akarnék kinézni, mint Kim Kardashian, legalább 30 centit ki kellene operálni a lábamból.”

Bár a munkája miatt az ideje nagy részét visszavonultan szokta tölteni, amióta Berlinben van, rengeteg kép készült róla és Reevesről. A pár a Matrix 4 forgatására utazott a német fővárosba, és Alexandra is beilleszkedett a csapatba, néhány lesifotón látszik, hogy öleléssel üdvözlik őt a többiek. 

Keanu Reeves és Alexandra Grant Berlinben

Keanu Reeves és barátnője, Alexandra Grant Berlinben éppen vacsorázni indultak a Matrix stábjával (Fotó: Profimedia)

Keanu Reeves és a barátnője régóta ismerik egymást, az első közös kép róluk 2016-ban készült, a Vogue interjú óta viszont tudjuk, hogy nagyjából két éve kerültek közelebb egymáshoz, a házassággal kapcsolatos kérédseket azonban Alexandra olyan rutinnal hárította a fent már említett interjúban, hogy abból sok nem derült ki, legfeljebb az, milyen életvidám a 47 éves művész. 

„Ha egy pohár bor mellett beszélgetnénk… szívesen elárulnám. A szerelem minden mélysége nagyon fontos számomra. Nem hiszek ilyen értelemben a távolságtartásban. Igen, néha elszigetelem magam a világtól, amikor éppen festek, de nagyon élvezem a párkapcsolat minden élményét.”

Szerencsére Alexandra meg tudja oldani, hogy elutazzon a színésszel, a pár néhány hete érkezett Berlinbe, ahová sikerült beilleszkedniük. Gyakran látni őket a forgatáson kívül, amikor elmennek vacsorázni vagy vásárolni, és a a páros rendszereint csupa mosoly.

Keanu Reeves és a barátnője, Alexandra Grant a berlini Schoenefeld reptéren

Keanu Reeves és a barátnője, Alexandra Grant a berlini Schoenefeld reptéren(Fotó: Profimedia)

Keanu Reeves régen volt ennyire boldog: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top