Sztárok

Koronavírusos lett Harvey Weinstein

Valószínűleg akkor kapta el a betegséget, amikor átszállították New Yorkba.

Két rab koronavírustesztje lett pozitív abban a börtönben, ahol Harvey Weinstein tölti büntetését. Egyikük a bukott filmmogul – írja a Vanity Fair cikke nyomán a 24.hu.

Múlt héten írtuk meg, hogy Weinsteint szerdán átszállították egy New York-i állami börtönbe, ahol megkezdte 23 éves börtönbüntetését, amit szexuális erőszak és zaklatás miatt kapott. Az egykori hollywoodi filmest 20B0584-es számú rabként a Buffalo melletti Wende Büntetésvégrehajtási Intézetben a legszigorúbb biztonsági intézkedésekkel őrzik. Vélhetően ez a fegyintézet csak átmeneti állomás lesz az életében – addig tartózkodik majd ott, míg felmérik, hogy egészségügyi, biztonsági és egyéb szempontok miatt melyik szövetségi börtönben helyezhető majd el.

A lap forrásai szerint Weinstein akkor kaphatta el a koronavírust, amikor a Rikers-szigeti börtönből átszállították New Yorkba szerdán. A bukott filmmogult elkülönítették a többi rabtól.

Korábbi híreink Weinstein-ügyben:

Harvey Weinstein

Harvey Weinsteint a bíróságra kísérik (Fotó: MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top