Sztárok

Ezt mondaná Doktor House a koronavírusról

Minden idők egyik legnépszerűbb kórházsorozatának főszereplője, Hugh Laurie próbálta megfejteni, mit mondana Dr. House a jelenlegi koronavírus-járványról.

Emlékeztek még Dr. Gregory House-ra? A különc orvos infektológusként és elismert diagnosztaként különböző rejtélyes eseteket oldott meg és reménytelennek tűnő betegségeket gyógyított a szakorvosokból álló csapatával. A Doktor House című sorozat 2004-től 2012-ig minden idők legnépszerűbb kórházsorozata volt. 

Vajon mi lenne a különc orvos válasza a jelenlegi koronavírus-járványra? A House-t alakító Hugh Laurie csütörtökön egy posztot osztott meg ezzel kapcsolatban a közösségi oldalán. A brit színész a következőket írta:

„Nyilvánvalóan nem beszélhetek House nevében – senki sem írta meg a beszédemet – de biztos vagyok abban, hogy azt mondaná, ennek semmi köze a Covid megoldásához. Ez egy járvány, nem egy diagnosztikai probléma. Közösen oldjuk meg a távolságtartással.”

Hugh Lauire posztjára néhány óra alatt több mint 36 ezer lájk és 6500 megosztás érkezett. 

Sztárok a koronavírus kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top