Meghan Markle máris visszatér a tévébe, a 93 éves királynő pedig történelmi beszédre készül

B.E. | 2020. Március 27.
Szinte egyszerre jött ki a két hír, és az ember akaratlanul is elkezdi összehasonlítani Meghan Markle és II. Erzsébet tettét.

Mi is történt csütörtök este? A királyi családot március 31-én elhagyó Meghan hercegnéről kiderült, hogy visszatér a képernyőre. Nem is olyan régen olvashattunk róla, hogy egy rendezvényen Harry herceg a Disney vezetőinek ecsetelte, hogy neje mennyire szeretne szinkronizálni. Nagy meglepetésre most pont azt jelentették be, hogy a hercegné lesz a narrátora a Disney+ egyik új dokumentumsorozatának, amely április 3-án debütál a szolgáltatónál, s amelynek címe: Elefántok.  Természetesen Meghan Markle úgy tér vissza Hollywoodba, hogy a stáblistán a hercegnői rangját kérte feltüntetni. Fontos dolgok ezek a koronavírus-járvány idején, vagy talán mégsem.

Ezzel együtt jött ki a hír, hogy a 93 éves II. Erzsébet, aki második világháború alatt autószerelőként is dolgozott, történelmi tévébeszédre készül a koronavírus miatt. Ha a szokásos karácsonyi beszédeit nem számítjuk, akkor uralkodása alatt eddig csupán háromszor intézett ilyen rendkívüli beszédet a nemzethez az uralkodó: 1991-ben az Öböl-háború miatt, 1997-ben Diana hercegnő halála után és 2002-ben édesanyja temetésének előestéjén. II. Erzsébet most a koronavírus miatt szeretne bátorító szavakat intézni a néphez, beszédét a jövő héten tűzik műsorra.  A királynő jelenleg férjével együtt Windsorban tartózkodik. Károly, a trónörökös azonban Skóciában van, az ő koronavírustesztje pozitív lett. A 71 éves herceg telefonon egyeztetett fiaival az állapotáról.

Meghan Markle, Harry herceg és II. Erzsébet (Profimedia)

Egy hercegné, egy királynő, és nagyon különböző munkák…

Nagy meglepetések mindig voltak a királyi családokban…:

Exit mobile version