Sztárok

Családja állítja, Daróczi Dávid nem lett öngyilkos

Az egykori kormányszóvivő halálát a mai napig titkok lengik körül, családja viszont tudni véli, mi is történt valójában.

Daróczi Dávid pontosan tíz évvel ezelőtt, 2010 húsvét hajnalán egy Andrássy úti lakásban halt meg, egy fűtéscsőre felakasztva találták meg. Az unokatestvére a legfrissebb Story magazinban arról beszél, hogy mit tud a családjuk, és miért nem hiszik el, hogy öngyilkosságot követett el.

Daróczi Dávid 2010. április 14-i temetése - MTI Fotó: Illyés Tibor

Daróczi Dávid 2010. április 14-i temetése – MTI Fotó: Illyés Tibor

Biztosak vagyunk benne, hogy nem ölte meg magát. Pénz és hatalom játszott közre abban, hogy ilyen fiatalon el kellett mennie. Úgy tudom, nem akart aláírni egy szerződést, mert az tisztességtelen volt, Jocinak pedig elvei voltak, szóval valakinek érdeke fűződött ahhoz, hogy ő meghaljon. (…) Mitől lett véres az inge, ha öngyilkos volt? Nem áll össze a kép, szerintünk küzdött az életéért, nem akarta volna eldobni” – jelentette ki Daróczi Dávid unokatestvére.

Családja cáfolja, hogy depressziós lett volna, valamint azt is, hogy kettős életet élt, állítják: alaptalanok a feltételezések az identitását illetően. Daróczi tragikus halála nyomán tönkrement a családja. „Édesapja, Choli bácsi belebetegedett a fia elvesztésébe, napi fél liter pálinka volt a gyógyszere, ami megrövidítette az életét. Ő is azt hangoztatta, hogy a politika végzett a fiával” – árulta el a megszólaló rokon.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Családja állítja, Daróczi Dávid nem lett öngyilkos

Olvass még Daróczi Dávidról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top